Cursus inhoud
Welkom.
Welkom bij onze e-learning waarin je alles gaat leren wat nodig is voor een mooie start met jouw jonge hond. We zijn enthousiast om je te begeleiden op deze reis vol plezier en leerzame momenten.
0/4
Praktische tips.
Wat leuk dat je ook praktijk trainingen gaan volgens op onze hondenschool. Tijdens deze module krijg je te zien welke huisregels er gelden en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de praktijk lessen.
0/5
Levensfases van jouw pup
Ter voorbereiding op de komst van jouw pup willen we jullie graag wat vertellen over de ontwikkeling van jouw jonge hond
0/6
Bench training.
Bench training, is een geweldig instrument bij het opvoeden van een pup. Een bench is een afgesloten ruimte, meestal gemaakt van metaal, kunststof of stof, die de hond een veilige en comfortabele plek biedt. Tijdens deze les leer je alles over het gemak en nut van deze trainingsvorm.
0/2
Zindelijkheidstraining.
Zindelijkheidstraining is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van jouw pup. Het doel is om de pup te leren waar en wanneer hij zijn behoeften moet doen. Nicole verteld in deze e-learning hoe je dit het beste kunt aanpassen.
0/3
Belonen en straffen.
Het belonen en straffen van een jonge hond is een essentieel onderdeel van de opvoeding en training om gewenst gedrag te bevorderen. Tijdens deze e-learning leer je alles over dit onderwerp.
0/4
Verzorging.
Uiteraard besteden we ook een les aan de verzorging van jouw pup. Met deze handige tips kun je de gezondheid, groei en gedrag van jouw pup goed monitoren.
0/3
Praktijk lessen Woofexperience
Hier gaan jullie het grootste gedeelte van onze "basis" oefeningen terug vinden. Ondanks dat het onze "basis" oefeningen zijn kan het zijn dat jullie instructeur in de praktijklessen op locatie sommige oefeningen niet doet of anders. Een voorbeeld is dat de AF oefening al op minimaal 3 manieren gedaan kan worden. En dit is dus voor de meeste oefeningen zo. Er zijn meerdere en andere wegen naar Rome. Daarnaast ontwikkelen wij ons zelf ook en kan het zijn dat door een scholing een oefening uitgebreid of iets aangepast kan zijn. Kortom elke instructeur is andere en geeft jullie wat jullie als combinatie nodig denkt te hebben.
0/19
Dankjewel
0/1
Woofexperience Puppy/instroom cursus theorie + praktijk
Over les

Welkom bij de E-learning van Woofexperience Hondeschool

0% Afgerond