Cursus inhoud
Welkom.
Welkom hondenbaasjes bij deze e-learning van Hondenschool A Doggy Business. Jullie hebben je ingeschreven voor de puppy cursus en dat is een goede zaak. We gaan jullie in deze cursus super veel leren, zowel theorie als in de praktijk. Heel veel plezier! Nicole
0/4
Praktische tips.
Wat leuk dat je ook praktijk trainingen gaan volgens op onze hondenschool. Tijdens deze module krijg je te zien welke huisregels er gelden en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de praktijk lessen.
0/2
Levensfases 0 t/m 12 weken.
Ter voorbereiding op de komst van jullie pups willen we jullie graag wat vertellen over de ontwikkeling van de pup.
0/5
Bench training.
Bench training, is een geweldig instrument bij het opvoeden van een pup. Een bench is een afgesloten ruimte, meestal gemaakt van metaal, kunststof of stof, die de hond een veilige en comfortabele plek biedt. Tijdens deze les leer je alles over het gemak en nut van deze trainingsvorm.
0/4
Zindelijkheidstraining.
Zindelijkheidstraining is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van jouw pup. Het doel is om de pup te leren waar en wanneer hij zijn behoeften moet doen. Nicole verteld in deze e-learning hoe je dit het beste kunt aanpassen.
0/2
Eerste praktijk les.
Leer je puppy op een leuke manier leren. We laten je stap voor stap zien hoe je commando's introduceert. Ontdek hoe je de aandacht van je pup kunt trekken, beloon goed gedrag en versterk het vertrouwen. Veel plezier tijdens deze E-learning.
0/3
Belonen en straffen.
Het belonen en straffen van een jonge hond is een essentieel onderdeel van de opvoeding en training om gewenst gedrag te bevorderen. Tijdens deze e-learning leer je alles over dit onderwerp.
0/2
Commando ‘zit’ & ‘af’.
Leer je puppy op een leuke manier het 'zit, lig en staan'-commando! We laten je stap voor stap zien hoe je deze basiscommando's introduceert. Ontdek hoe je de aandacht van je pup kunt trekken, beloon goed gedrag en versterk het vertrouwen. Met onze begeleiding zal je pup snel begrijpen wat er van hem verwacht wordt en zal hij graag 'zitten' op jouw commando. Maak van leren een plezierige ervaring voor jou en je pup.
0/2
Meelopen & blijf
Een puppy weet nog helemaal niks, daarom is het belangrijk dat je op jonge leeftijd jouw hond op een positieve manier met belangrijke aspecten introduceert, netjes meelopen aan de riem is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Veel plezier tijdens deze les.
0/2
Vooruit sturen en hier komen.
Het allerbelangrijkste commando is het hier komen. We gaan jullie stap voor stap laten zien hoe je ervoor zorgt dat jouw pup het super leuk gaat vinden om te komen op commando.
0/2
Levensfases 8 weken t/m 6 maanden.
In deze periode ondergaat jouw pup enorm veel veranderingen! We nemen ze graag met je door.
0/2
Verzorging.
Uiteraard besteden we ook een les aan de verzorging van jouw pup. Met deze handige tips kun je de gezondheid, groei en gedrag van jouw pup goed monitoren.
0/3
De pubertijd.
De pubertijd van een puppy is een periode van fysieke en gedragsmatige veranderingen, vergelijkbaar met de pubertijd bij mensen. Deze fase vindt meestal plaats tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van het ras en de individuele ontwikkeling van de hond. In deze e-learning vertel ik je alles over deze belangrijke fase.
0/2
Voeding.
Er zijn vele soorten hondenvoer op de markt. Al deze voeders zijn compleet van samenstelling, wat toevoegingen van welke aard overbodig en soms zelfs gevaarlijk maakt.
0/4
Puppy cursus incl. praktijk door: A Doggy Business
Over les

Welkom bij de E-learning ‘puppy cursus’ veel plezier bij het kijken van deze gratis les.
Hopelijk inspireert het om de andere lessen ook te willen zien. 

0% Afgerond