Hier vind je als hondenbaas, trainer en hondenschool antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak elke praktijk training nog leuker en effectiever, creëer vandaag nog je eerste e-learning

Honden baasjes

Op onze website vind je verschillende honden trainingen die je online kunt volgen. klik hier om een geschikte training te vinden. Na je inschrijving kan je direct beginnen met leren.

Ga naar jouw persoonlijke pagina, hier vind je links de kolom ‘ingeschreven cursussen’.

Nee, om jouw de best mogelijke ervaring te bieden is het noodzakelijk om een persoonlijke pagina te maken, binnen deze pagina kan je ook makkelijk communiceren met je instructeur.

Hondenschool / instructeur

Vul dit aanvraagformulier in, nadat je aanvraag is goedgekeurd kan je jouw persoonlijke pagina maken. Daarna kan je starten met het maken van jouw eerste online hondentraining.

Als instructeur / hondenschool mag je kosteloos gebruik maken van het platform en mag je onbeperkt online trainingen aanbieden en verkopen, je betaalt alleen een percentage van 15% aan Dog-Connect over elke verkochte online training.

Uiteraard! De mogelijkheden binnen Dog-Connect zijn enorm, wil je graag een beetje hulp bij het maken van je online training? Neem dan contact op via [email protected] dan gaan we samen een mooie online training maken. 

Absoluut, wij doen er alles aan om jouw en onze gegevens 100% te beveiligen, het is zelfs niet mogelijk om de training die jij online zet te kopiëren of er een scherm opname te maken. 

Inloggen / mijn account

Klik op deze link en vul het e-mail adres in wat aan jouw account gekoppeld is, je ontvangt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Binnen jouw persoonlijke account kan je jouw wachtwoord wijzigen, klik hier om nu jouw wachtwoord te wijzigen.

Ga naar jouw instellingen pagina en log in, je kunt hier al jouw persoonlijke gegevens aanpassen en opslaan.

Ja, dat kan. Stuur een e-mail naar [email protected] en jouw account wordt binnen 7 dagen verwijderd. 

Betalen / uitbetalen (instructeurs)

Je kunt jouw bankrekening toevoegen aan jouw instructeurs account, dit is het rekeningnummer waar wij jouw beschikbare toegoed naar overmaken.

Als hondenschool / instructeur bouw je na elke verkochte training een saldo op bij Dog-Connect, je kunt jouw opgebouwde saldo zien in jouw Dashboard,  of je kunt op deze link klikken om jouw beschikbare saldo te bekijken.

Ja dat kan zeker, let er wel op dat je een minimaal tegoed van € 100 euro moet hebben om een verzoek tot uitbetalen te doen. Klik hier om jouw beschikbare saldo te bekijken en op te nemen.

Nadat je een verzoek tot uitbetalen hebt gedaan zal het opgenomen bedrag binnen 1 werkdag op je bankrekening zijn bijgeschreven. 

Klantenservice

Binnen de online training die je volgt kan je binnen elke les contact opnemen met jouw instructeur of hondenschool, zodra je een reactie hebt ontvang je hiervan een notificatie in je dashboard.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, stuur een mailtje naar [email protected], dan kijken we samen hoe we het op kunnen lossen.

  1. Vul het contact formulier in onderaan deze pagina
  2. Stuur een mail naar [email protected]
  3. Bel de directeur 06-83853373

Dit kan per training verschillen, als de instructeur dit expliciet aangeeft bij de training wel, Dog-Connect kan helaas geen garanties geven over de effectiviteit van de trainingen. 

Overige vragen / klantenservice

© 2024 All Rights Reserved.