Woofexperience Puppy/instroom cursus theorie

Door woofexperience Categorieën: Puppy cursus
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Bij Woofexperience in Utrecht en Odijk kan je indoor je puppycursus volgen :).

Kortom wil je lekker binnen trainen met je hond? Dat kan bij ons!

Puppycursus is op maandag, woensdag en vrijdagochtend en in de avonden kunt je op maandag, woensdag (Engelse lessen) donderdag en vrijdag terecht. (voor de actuele start data en tijden zie website inschrijfformulier)

Kinderen zijn welkom bij de cursus (maximaal 2 personen per hond ongeacht leeftijd)

Pups zijn welkom bij ons vanaf 8 weken!

De cursussen bij WoofExperience  Hondenschool in Utrecht en Odijk is geen standaard training maar gericht op opvoeding en contact maken met de eigenaar. Zo leert de hond zelfbeheersing, socialisatie van mens en hond, -habituatie (gewenning aan objecten die nieuw of vreemd zijn waar de pup niets mee hoeft, maar wel leert dat ze bestaan), verschillende ondergronden bewandelen, de basiscommando’s uit de gehoorzaamheid en spelenderwijs contact maken met de eigenaar door samen verschillende oefeningen te doen en nog veel meer.

Tijdens de les ben je met vrijwel continu aan het werk met de hond, dus niet stil staan terwijl je één voor één een oefening doet. Er is veel ruimte voor achtergrondinformatie over het gedrag van de hond en zijn lichaamssignalen.

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of Whatsapp.

 

Toon meer

Wat ga je leren?

 • THEORIE
 • Praktische tips (puppyconcult, lichaamsbeweging opbouw en denk/hersenwerk)
 • Levensfases van je pup
 • Bench training
 • Tips van de dierenarts
 • Zindelijkheidstraining
 • Belonen en straffen
 • Verzorging (parasieten)

Cursus inhoud

Welkom.
Welkom bij onze e-learning waarin je alles gaat leren wat nodig is voor een mooie start met jouw jonge hond. We zijn enthousiast om je te begeleiden op deze reis vol plezier en leerzame momenten.

 • 00:32
 • 02:32
 • Hoe deze E-learning werkt
  02:54
 • Kennismaking met de dierenarts van deze E-learning
  00:43

Praktische tips.
Wat leuk dat je ook praktijk trainingen gaan volgens op onze hondenschool. Tijdens deze module krijg je te zien welke huisregels er gelden en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de praktijk lessen.

Levensfases van jouw pup
Ter voorbereiding op de komst van jouw pup willen we jullie graag wat vertellen over de ontwikkeling van jouw jonge hond

Bench training.
Bench training, is een geweldig instrument bij het opvoeden van een pup. Een bench is een afgesloten ruimte, meestal gemaakt van metaal, kunststof of stof, die de hond een veilige en comfortabele plek biedt. Tijdens deze les leer je alles over het gemak en nut van deze trainingsvorm.

Tips van de dierenarts.

Zindelijkheidstraining.
Zindelijkheidstraining is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van jouw pup. Het doel is om de pup te leren waar en wanneer hij zijn behoeften moet doen. Nicole verteld in deze e-learning hoe je dit het beste kunt aanpassen.

Belonen en straffen.
Het belonen en straffen van een jonge hond is een essentieel onderdeel van de opvoeding en training om gewenst gedrag te bevorderen. Tijdens deze e-learning leer je alles over dit onderwerp.

Verzorging.
Uiteraard besteden we ook een les aan de verzorging van jouw pup. Met deze handige tips kun je de gezondheid, groei en gedrag van jouw pup goed monitoren.

Dankjewel

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling

Want to receive push notifications for all major on-site activities?