Sammie Puppy E-Learning theorie

Door Samantha Dijkstra Categorieën: Puppy cursus
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

De e-learning is een aanvulling op onze praktijk training.
opvoeden, benchtraining, praktijklessen en veel meer.

Wat ga je leren?

  • Basis commando's
  • Aandacht en verbinding maken
  • Verzorging
  • Voeding
  • Spelen
  • Tips en tricks
  • Puppy fases
  • Bench training
  • Zindelijkheid

Cursus inhoud

Welkom.
Welkom hondenbaasjes bij deze e-learning van Hondenschool A Doggy Business. Jullie hebben je ingeschreven voor de puppy cursus en dat is een goede zaak. We gaan jullie in deze cursus super veel leren, zowel theorie als in de praktijk. Heel veel plezier! Nicole

Praktische tips.
Wat leuk dat je ook praktijk trainingen gaan volgens op onze hondenschool. Tijdens deze module krijg je te zien welke huisregels er gelden en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de praktijk lessen.

Levensfases 0 t/m 12 weken.
Ter voorbereiding op de komst van jullie pups willen we jullie graag wat vertellen over de ontwikkeling van de pup.

Bench training.
Bench training, is een geweldig instrument bij het opvoeden van een pup. Een bench is een afgesloten ruimte, meestal gemaakt van metaal, kunststof of stof, die de hond een veilige en comfortabele plek biedt. Tijdens deze les leer je alles over het gemak en nut van deze trainingsvorm.

Tips van de dierenarts.

Zindelijkheidstraining.
Zindelijkheidstraining is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van jouw pup. Het doel is om de pup te leren waar en wanneer hij zijn behoeften moet doen. Nicole verteld in deze e-learning hoe je dit het beste kunt aanpassen.

Levensfases 8 weken t/m 6 maanden.
In deze periode ondergaat jouw pup enorm veel veranderingen! We nemen ze graag met je door.

Belonen en straffen.
Het belonen en straffen van een jonge hond is een essentieel onderdeel van de opvoeding en training om gewenst gedrag te bevorderen. Tijdens deze e-learning leer je alles over dit onderwerp.

Verzorging.
Uiteraard besteden we ook een les aan de verzorging van jouw pup. Met deze handige tips kun je de gezondheid, groei en gedrag van jouw pup goed monitoren.

Bijna volwassen
De pubertijd van een puppy is een periode van fysieke en gedragsmatige veranderingen, vergelijkbaar met de pubertijd bij mensen. Deze fase vindt meestal plaats tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van het ras en de individuele ontwikkeling van de hond. In deze e-learning vertel ik je alles over deze belangrijke fase.

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling

Want to receive push notifications for all major on-site activities?