Spin en Kwispel E-learning praktijk

Door Spin & Kwispel Categorieën: Puppy cursus
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Puppy’s kunnen bij ons op de hondenschool terecht vanaf de leeftijd van ongeveer 9 weken. De belangrijkste socialisatieperiode zit namelijk voor de 12 weken. Het voornaamste doel van de cursus is het opbouwen van de band tussen de baas en de pup. Deze E-learning is bedoeld om naast de praktijk ook voldoende filmmateriaal te hebben ter extra ondersteuning en wanneer er veel gebeurt in een praktijkles je de oefeningen altijd weer even na kan kijken. Ook gaan we in deze E-learning veel dieper op bepaalde onderwerpen in en kun je dan zelfs nog door trainen op jouw vakantie!

Hoe leer jij als nieuwe puppy-mamma/pappa de de pup begrijpen, hoe leert een pup?
Met veel aandachts- en speloefeningen komt die band tot stand. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het socialiseren van de pup en gehoorzaamheid. De puppycursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 45 minuten.

In de cursus wordt zowel aandacht besteed aan praktische- als aan gehoorzaamheidsoefeningen. Aan het einde van de cursus ontvangt u een Puppycertificaat.

Veel plezier!

Toon meer

Wat ga je leren?

  • Basis commando's
  • Aandacht en verbinding maken
  • Verzorging
  • Spelen
  • Tips en tricks
  • Puppy fases
  • Bench training
  • Zindelijkheid

Cursus inhoud

Welkom.
Welkom hondenbaasjes bij deze e-learning van Hondenschool A Doggy Business. Jullie hebben je ingeschreven voor de puppy cursus en dat is een goede zaak. We gaan jullie in deze cursus super veel leren, zowel theorie als in de praktijk. Heel veel plezier! Nicole

Basisregels praktijk lessen.
Leer je puppy op een leuke manier leren. We laten je stap voor stap zien hoe je commando's introduceert. Ontdek hoe je de aandacht van je pup kunt trekken, beloon goed gedrag en versterk het vertrouwen. Veel plezier tijdens deze E-learning.

Praktijk lessen Spin & Kwispel

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling

Want to receive push notifications for all major on-site activities?